Hizo e disperat: a căzut şi Adailton!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă problemele de efectiv cauzate de interdicţia de a efectua transferuri, Viorel Hizo are probleme mari înaintea partidei de mâine cu Sparta Praga. Practic, antrenorul nu se poate baza pe cuplul de fundaşi centali Papp - Cânu, pe mijocaşii Pavlovici şi Milisavlevjici, daţi afară de Porumboiu, iar în atac vor lipsi cei mai buni oameni: Wesley şi Adailton (foto).

Ultimul nu va putea fi folosit nici măcar în retur, iar Hizo nu ştie ce să mai facă: „Primim lovituri după lovituri. Adailton a făcut azi radiografie şi RMN şi nu poate să joace. Avem probleme peste probleme. Nici nu mai are rost să mai discut... faţă de echipa cu care am terminat campionatul trecut sunt opt jucători în minus. E aproape imposibil să fii la acelaşi nivel, mai ales că avem şi interdicţia asta la transferuri. Wesley va fi în regulă în retur, Adailton nu. Avem o singură şansă: jucătorii care vor intra în teren să creadă că îi pot suplini pe cei care erau titulari de drept. Eu efectiv nu mai am soluţii", a spus Hizo. Acesta va fi nevoit să apeleze la fotbalişti care au evoluat mai puţin, precum Zmeu sau Gerlem, să îi folosească în acelaşi timp pe cei doi atacanţi centrali, Yerro Bello şi Temwanjera.


Sparta e lider

Meciul are loc la Piatra Neamţ. Vasluienii au ajuns de ieri sub Pietrica, în vreme ce echipa cehă va sosi astăzi. Sparta Praga a obţinut trei victorii din trei meciuri în Cehia, fiind pe primul loc.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite