Handbaliştii vasluieni sunt gata de barajul de promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii vasluieni au plecat, ieri, către Buzău, acolo unde, în perioada 24-26 mai, va avea loc barajul de promovare în Liga Naţională. Elevii lui Liviu Gugleş sunt optimişti şi promit că îşi vor da viaţa pe teren pentru a reveni pe prima scenă a handbalului românesc.

HC Vaslui va întâlni la baraj pe CSM Oradea, echipă care a câştigat seria B a Divizie A la handbal masculin, primul mecii fiind programat joi de la ora 18:00.

Suntem pentru a doua oară la baraj, însă acum suntem mai bine pregătiți. Anul trecut, am participat cu o echipă tânără, lipsită de experiență. Acum, avem o serie de jucători cu experiență în prima ligă și ne dorim să promovăm. Avem trei jucători indisponibili, pe care sperăm să-i recuperăm până la primul joc. Suntem optimiști și încrezători în șansele noastre", a declarat antrenorul Liviu Gugleș.

„Sperăm să vină la Buzău cât mai mulți suporteri. Ne-au fost alături de fiecare dată și îi dorim aproape de noi și la baraj. Noi vom face totul, astfel încât să nu-i dezamăgim", a spus şi portarul Alexandru Vasiliu, căpitanul formaţiei vasluiene.

„Am deja trei participări la baraj și am reușit să promovez cu două echipe diferite. Sunt familiarizat cu asemenea jocuri. Ne așteaptă două partide dificile, însă atmosfera la echipă este una bună și am convingerea că putem promova", a spus şi Adrian Arbone.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite