HC Vaslui-Poli Iaşi, duminică, ora 12:00: meciul orgoliilor şi al revanşei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi se află la o distanţă liniştitoare faţă de ieşeni în clasament, HC Vaslui vrea să nu mai facă niciun pas greşti în acest retur şi, mai mult decât atât, elevii lui Gugleş vor să se revanşeze faţă de înfrângerea din tur, atunci când studenţii au câştigat cu 25-24.

Vasluienii iubitori de handbal sunt invitaţi în Sala Polivalentă  la o nouă partidă extrem de interesantă, cea cu Politehnica Iaşi, întâlnire care va conta pentru etapa cu numărul 18 a Diviziei A la handbal masculin.

Chiar dacă în tur ieşenii s-au impus la limită, elevii antrenaţi de Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma nu au nicio emoţie şi sunt convinşi că se vor revanşa în acest meci.

„Va fi un meci greu, dar băieţii s-au pregătit pentru el din toate punctele de vedere. Eu sper într-o victorie, aşa cum am anunţat înaintea începerii returului şi vreau să câştigăm această partidă, ţinând cont şi de rivalitatea indtre cele două oraşe. Pentru asta avem nevoie de sprijinul spectatorilor, deoarece publicul are un cuvânt greu de spus. s-a văzut asta în meciul cu Bacăul", a declarat Liviu Gugleş, antrenorul HC Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite