HC Vaslui, cu gândul spre promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în prima etapă a returului handbaliştii vasluieni au obţinut o victorie clară în faţa celor de la LPS Piatra Neamţ (36-27), elevii lui Liviu Gugleş se gândesc la o a doua victorie consecutivă în deplasarea de la Târgovişte.

Handbaliştii vasluieni vor întâlni în cea de-a doua rundă a returului Diviziei A la handbal masculin pe cei de la Universitatea Târgovişte, o echipă care, în mod normal, nu ar trebui să pun probleme.

Din păcate, înaintea acestei partide, antrenorii Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma se confruntau cu câteva accidentări în lot, cum ar fi Tucaliuc, Ragea, Băhnăreanu şi Vasiliu.

„Sperăm să-i recuperăm pe o parte din ei până la ora meciului, astfel încât să îi putem folosi. Am pregătit foarte bine acest meci, pe care în mod normal trebuie să-l câștigăm fără probleme", a mai declarat Gugleș.

Partida dintre Universitatea Târgovişte şi HC Vaslui, programată duminică de la ora 10:00, era cât pe ce să fie amânată din cauza condiţiilor meteo, însă formaţia vasluiană a decis să facă această deplasare.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite