HC Vaslui-Universitatea Târgoviște (35-26): A doua victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La primul meci din actualul sezon pe teren propriu, HC Vaslui a reușit o a doua victorie care i-a bucurat enorm pe cei peste 250 de suporteri veniți la Sala Polivalentă.

Elevii lui Gugleș au început partida în forță și, după doar 5 minute, au preluat conducerea pe tabela de marcaj. Oaspeții au revenit în joc destul de repede, însă pe final de repriză, handbaliștii vasluieni s-au mobilizat și au intrat la vestiare cu 4 goluri diferență (17-13).

În cea de-a doua parte a meciului Barac și ai lui s-au descătușat și au făcut spectacol. La un moment dat, vasluienii au condus și cu 10 goluri diferență, însă spre sfârșitul partidei au mai redus din turația motoarelor.

Fluierul final a adus cea de-a doua victorie din acest sezon, scor 35-26, și dă mare încredere oficialilor clubului pentru evoluțiile următoare.

„Nu sunt mulțumit de joc, pentru că am făcut multe greșeli, atât în atac, cât și în apărare. Greșim foarte mult la finalizare, însă am avut și câteva faze de handbal adevărat. Sperăm să căptăm cât mai repede omogenitate în joc, astfel încât să nu mai apară greșelile comise astăzi", a declarat la finalul meciului , Liviu Gugleș.

În etapa următoare, cea cu numărul III, HC Vaslui va juca în deplasare împotriva celor de la CSM Bacău.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite