HC Vaslui-Ştiinţa Bucureşti (34-24): Victorie fără probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii antrenaţi de Liviu Gugleş au obţinut o nouă victorie
Elevii antrenaţi de Liviu Gugleş au obţinut o nouă victorie

Elevii antrenaţi de Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma au reuşit, duminică, o victorie fără probleme în faţa celor de la Ştiinţa Bucureşti şi au urcat pe poziţia a doua a clasamentului Diviziei A la handbal masculin, ajutată şi de jocul rezultatelor.

Gazdele au început meciul în forţă şi au preluat conducerea pe tabela de marcaj încă din primul minut. Cu toate acestea, bucureştenii s-au ţinut ca un scai de băieţii lui Gugleş până în minutul 18, atunci când au reuşit chiar să  aibă avantajul unui gol. Vasluienii s-au mobilizat, au revenit în joc, iar la pauză au plecat la vestiare cu două goluri în plus (16-14).

În cea de-a doua parte a jocului, evoluţia handbaliştilor vasluieni a fost total diferită de cea din primele 30 de minute. Motivaţi, probabil, de antrenori, acesştia s-au avântat peste oaspeţi, iar avantajul a crescut de la un minut la altul. Aşa se face că, dupăp fluierul final al arbitrilor, tabela de marcaj arăta o diferenţă de 10 goluri în favoarea sportivilor de la HC Vaslui.

„A fost o victorie frumoasă, care putea fi mult mai confortabilă, dar am greșit din nou pe faza de finalizare și am permis adversarului să țină aproape de noi. Ne-am desprins abia în repriza a doua, rezultat care ne urcă pe poziția a doua în clasament. Sperăm să terminăm turul pe locul al doilea, astfel încât să luăm o opțiune decisivă pentru accederea la baraj în partea a doua a sezonului", a precizat Liviu Gugleș.

În urma acestei victorii HC Vaslui a reuşit să urce pe poziţia a doua în clasament, după ce  CSM Bacău a învins la Iași, scor 31-29, Focșaniul a bătut CSU Galați cu 26-25, iar Interhandbal a câștigat în deplasarea de la Călărași cu scorul de 26-22.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite