HC Vaslui-Politehnica Iaşi 23-18 (12-11): Încă o bătălie câştigată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa unei audienţe record, elevii lui Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma au oferit un spectacol handabalistic de zile mari, rămânând, astfel, neînvinşi în acest retur de campionat.

După ce studenţii ieşeni învinseseră în tur cu 25-24, vasluienii au anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor revanşa şi au mobilizat 2.000 de spectatori la acest meci, deşi Sala Polivalentă are o capacitate de 1.400 de locuri.

Partida a început excelent pentru gazde şi în primele două minute conduceau deja cu trei goluri diferenţă. Ieşenii s-au mobilizat, ba chiar au început să facă şi circ pe teren prin unul din portari, şi au redus din diferenţă, scorul la pauză fiind de 12-11 pentru HC Vaslui.

În repriza a doua, circul continuat de goalkeeper-ul ieşean, dar şi numeroasele ratări ale vasluienilor au făcut ca oaspeţii să preia conducerea pe tabela de marcaj (14-16). Minunea nu a durat decât câteva minute, iar după alte câteva momente, elevii lui Gugleş înscriu şapte goluri şi nu primesc decât unul, graţie lui Alexandru Vasiliu, un portar aflat în zi mare. Finalul îi găseşte pe suporterii Vasluiului în picioare aplaudând şi cântând alături de galeria celor de la FC Vaslui, iar în momentul în care brigada de arbitri a fluierit sfârşitul partidei, tabela arăta scorul de 23-18.

„Este o victorie muncită, a întregii echipe. A fost un joc pentru acre ne-am mobilizat exemplar. Ştiam că va fi greu, dar am crezut în victorie de la bun început. Jocul a fost câștigat de apărare, pentru că în atac am făcut numeroase greșeli. În apărare am fost aproape perfecți, cu Vasiliu într-o zi de excepție. Jocurile între cele două echipe tot timpul au fost palpitante, ne așteptam la un joc greu, mai ales că Iașul a jucat o ultimă carte la Vaslui. În procent de 90% suntem la baraj", a declarat la finalul meciului, Liviu Gugleș, antrenorul HC Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite