HC Vaslui-LPS Piatra Neamţ 43-25: victorie fără probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbaliştii vasluieni s-au impus lejer în faţa celor de la LPS Piatra Neamţ
Handbaliştii vasluieni s-au impus lejer în faţa celor de la LPS Piatra Neamţ

HC Vaslui a avut o misiune uşoară în faţa junilor de la LPS Piatra Neamţ pe care i-au învins, joi după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 43-25 (21-10).

Elevii antrenaţi de Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma au început meciul în forţă, iar după primele 15 minute tabela de marcaj arăta scorul de 13-4 în favoarea lor.

Avantajul a crescut cu fiecare minut care a trecut, iar handbaliştii vasluieni au intrat la pauză cu un avantaj de 11 goluri, scor  21-10.

În cel de-al doilea mitan, nemţenii au ieşit mai motivaţi de la vestiare şi au reuşit să meargă cap la cap cu formaţia gazdă mai bine de 20 de minute.

Vasluienii au revenit în joc abia în ultimele opt minute de meci, când au marcat şase goluri şi au încasat doar unul singur, astfel că rezultatul final a fost de 43-25.

„E o victorie importantă pentru configuraţia clasamentului. A fost un test util, în care am reuşit să rulăm tot lotul, astfel încât să dăm şansa fiecăruia să demonstreze că merită un loc în echipă. Cu mici excepţii, echipa s-a mişcat bine şi sperăm într-un joc bun şi la Focşani", a declarat antrenorul vasluienilor, Liviu Gugles.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite