HC Vaslui-CSU Galaţi (38-30): Încă un pas spre Liga Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HC Vaslui- CSU Galaţi
HC Vaslui- CSU Galaţi

Încurajaţi de mai bine de 1.000 nde suporteri, elevii antrenaţi de Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma au reuşit o victorie mare pe teren propriu, în faţa celor de la CSU Galaţi, consolidându-şi poziţia a doua a clasamentului cu 20 de puncte.

Vasluienii au început în forţă partida şi au început să îşi mărească avantajul de la minut la minut, conducând la un moment dat cu 5 goluri diferenţă pe tabela de marcaj. Gălăţenii au intrat şi ei în joc şi, în minutul 26, reuşesc să stabilească egalitatea (16-16). Cu toate acestea, gazdele, conduse de noul venit Răzvan Ifrim trec peste acest şoc şi intră la pauză cu un avantaj de 3 goluri (20-17).

Cea de-a doua repriză a aparţinut în totalitate vasluienilor care, încurajaţi frenetic de suporteri, au început să facă şi spectacol. Gălăţenii au căzuit şi fizic şi psihic şi nu au mai reuşit să revină în joc. Finalul a fost unul demenţial. Fanii s-au ridicat în picioare în ultimile 5 minute şi au cântat fără oprire, iar băieţii lui Gugleş au reuşit să îşi mărească avantajul până la opt goluri, partida încheindu-se cu scorul de 38-30.

„Este o victorie muncită. Am pregătit cât mai bine acest joc, pentru că știam că avem de a face cu o echipă incomodă. Însă, prin dăruire am câștigat detașat acest joc. Băieții au jucat astăzi pentru ei și pentru acest minunat public. Toată lumea merită felicitări. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au mobilizat exemplar acest public minunat, care cred că va avea un cuvânt greu de spus în cea de a doua parte de campionat", a declarat antrenorul Liviu Gugleș.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite