HC Vaslui-CSM Focşani (22-21): Victorie cu emoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HC Vaslui a reuşit o nouă victorie (Arhivă)
HC Vaslui a reuşit o nouă victorie (Arhivă)

Elevii lui Liviu Gugleş au reuşit o victorie chinuită în faţa celor de la CSM Focşani într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A la handbal masculin.

Oaspeţii au început partida în forţă şi au reuşit să conducă pe tabela de marcaj până în ultimele 10 minute ale primului mitan. Elevii lui Gugleş şi-au revenit, au preluat conducerea jocului şi au reuşit să intre la vestiare cu un avantaj de două goluri (12-10).

Vasluienii au avut un start bun şi în cea de-a doua repriză, însă şi-au făcut viaţă grea din cauza numeroaselor ratări din faze clare de joc. Încurajaţi de aproximativ 300 de spectatori, elevii lui Gugleş nu au făcut altceva decât să se menţină la un avantaj minim, iar finalul de joc a fost unul infernal. Focşănenii obţin o lovitură de la 7 metri când mai erau aproximativ 25 de secunde joc şi reuşesc să se apropie la un singur gol diferenţă. Cu toate acestea, gazdele au ţinut de minge până la fluirerul final al arbitrilor.

„De patru ani încoace, meciurile de acasă cu Focşaniul au fost un adevărat calvar. Practic, de fiecare dată ne-am făcut viaţa grea cu această formaţie. Nu pot să spun că nu sunt mulţumit, dar a fost o victorie plină de emoţii şi mult prea muncită. Băieţii au ratat, din nou, mult prea lejer din postura de singur cu portarul", a declarat la finalul meciului antrenorul celor de la HC Vaslui, profesorul Liviu Gugleş.

Etapa viitoare, handbaliştii vasluieni vor juca în capitală cu cei de la ACS Interhandbal Bucureşti.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite