HC Vaslui-CSM Bacău 29-28: O victorie muncită, dar frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbaliştii vasluieni au sărbătorit victoria
Handbaliştii vasluieni au sărbătorit victoria

HC Vaslui a reuşit, duminică, pe teren propriu, victoria la limită împotriva principalei candidate la prima poziţie a podiumului, CSM Bacău, într-un meci pe care fanii vasluieni l-au trăit la intensitate maximă până în ultima secundă de joc.

Oaspeţii au început mai bine partida, însă elevii lui Liviu Gugleş au stat mereu în spatele lor, nelăsându-i să se desprindă la mai mult de un gol pe tabela de marcaj.

Vasluienii reuşesc pentru prima dată să preia conducerea în minutul 10, scor 4-3, spre deliciul celor aproape 2.000 de spectatori prezenţi în Sala Polivalentă.

Primul mitan a continuat cu răsturnări de situaţie şi de o parte şi de cealaltă, însă tot gazdele reuşesc să intre la pauză în avantaj, scor 15-14.

A doua repriză a început cam în aceeaşi manieră, însă elevii lui Gugleş şi Laurenţiu Cozma au părut ceva mai hotărâţi, reuşind din minutul 41 să conducă ostilităţile.

Cu 9 minute înainte de final, vasluienii reuşesc să se desprindă la două goluri diferenţă pe tabela de marcaj, însă numeroasele ratări au făcut ca băcăuanii să le sufle în ceafă victoria.

Ultimul minut a fost unul de infarct şi, deşi aveau posibilitatea să câştige meciul la două goluri, gazdele tratează superficial un ultim atac. Spre norocul lor, nici oaspeţii nu reuşesc să înscrie în ultimele secunde, iar întâlnirea se termină cu 29-18 în favorea formaţiei HC Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite