HC Vaslui-CS Teleorman Alexandria 31-14: Victorie fără nicio emoţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HC Vaslui-CS Teleorman Alexandria
HC Vaslui-CS Teleorman Alexandria

HC Vaslui a ajuns la cea de-a 14-a victorie consecutivă în această ediţie de campionat, după ce i-a zdrobit, pe teren propriu, pe cei de la CS Teleorman Alexandria la 17 goluri diferenţă.

Oaspeţii s-a văzut conduşi încă din start, însă au reuşit preţ de aproape 15 minute să menţină o diferenţă mică pe tabela de marcaj.

Încetul cu încetul, elevii antrenaţi de Liviu Gugleş şi Laurenţiu Cozma au început să îşi mărească avantajul pe tabela de marcaj, iar la pauză au intrat la vestiare cu o diferenţă de 8 goluri (15-7).

Asediul la poarta oaspeţilor a continuat şi în cel de-al doilea mitan, spre satisfacţia celor aproximativ 1.000 de spectatori vasluieni veniţi la polivalentă să îşi încurajeze favoriţii.

Graţie şi celor 3 portari aflaţi în zi mare, HC Vaslui s-a distanţat lejer pe toată durata celei de-a doua reprize, iar la final a câştigat la o diferneţă de 17 goluri.

„Merită evidențiată toată echipa. S-a văzut că jucăm din ce în ce mai bine, asta și datorită faptului că avem un grup unit. Merită toți băieții felicitați pentru acest joc", a declarat Liviu Gugleș.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite