HC Vaslui- CSM Focșani 24-19 (12-9)/ Încă un pas spre barajul de promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Liviu Gugleș au reușit, astăzi, o victorie fără emoții în fața celor de la CSM Focșani și se îndreaptă tot mai sigur spre barajul de promovare pentru Liga Națională de handbal masculin.

Handbaliștii vasluieni au început în forță partida cu focșănenii de la CSM, iar în minutul 3 conduceau cu 4 goluri difernță (5-1), spre satisfacția celor aproximativ 300 de suporteri prezenți la Polivalentă.

În cea de-a doua parte a jocului, tot elevii lui Gugleș au condus ostilitățile, iar difernța pe tabela de marcaj a urcat, la un moment dat, la 9 goluri. După o perioadă de relaxare, în care oaspeții au mai redus din difernență, Volocariu și ai lui au turat, din nou, mototarele, iar la sfârșitul celor 60 de minute regulamentare de joc tabela arăta 24-19.

„A fost un meci la care am avut multe emoții. Dacă trecem și de Galați etapa viitoare, putem spune că vom merge la baraj în proporție de 99%. Mai depindem și de jocul rezultatelor, însă nu trebuie să pierdem niciunul din cele două meciuri care au mai rămas", a declarat Liviu Gugleș.

Etapa viitoare handbaliștii vasluieni vor juca în deplasare la Universitatea Galați partidă care va avea loc pe data de 7 mai.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite