Liviu Gugleș: "Au câștigat două puncte pentru alții"/ HC Vaslui- Bucovina II Suceava 29-30

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HC Vaslui a pierdut pe teren propriu prima partidă din returul II. Elevii lui Gugleș au fost învinși la un singur gol de handbaliștii de la Bucovina II Suceava, scor 29-30 (17-16).

Elevii lui liviu Gugleș au ratat o nouă șansă de a ajunge la barajul de promovare în Liga Națională în fața liderului. Deși au condus aproape tot meciul, în minutul 53 handbaliștii vasluieni și-au piedut din luciditate și au ratat trei faze consecutive de a înscrie.

Oaspeții au profitat de aceste greșeli, iar în ultimele secunde joc, atunci când scorul pe tabela de marcaj arăta egalitate, au înscris golul victoriei, spre nemulțumirea antrenorului Liviu Gulgeș și a celor 500 de spectatori prezenți în Sala Sporturilor din Vaslui.

"Am avut șansa în prima repriză să ne desprindem la cinci goluri, însă n-am făcut-o. În cea de-a doua parte am avut trei goluri, puteam să ne distanțăm, dar ratările se razbună, adversarul jucând mai economicos, finalizând atât din contact cu adversarul, dar și din neputința noastră de a reveni cât mai repede în apărare. Suceava a venit la noi cu cinci jucători de la liga. Este dreptul lor regulamentar, dar asta se întâmplă doar împotriva noastră. Probabil nu le cădem bine la unii. Cred că există oameni de bine care nu doresc să se ridice un nou centru handbalistic în această zonă. Până la urmă, am pierdut pe mâna noastră. Adversarul nostru a câștigat două puncte, care nu le sunt lor bune, ci altora", a declarat la finalul meciului tehnicianul Liviu Gulgeș

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite