INCREDIBIL! O nouă victimă a ţurţurilor la Bârlad, în exact acelaşi loc unde un om a murit acum o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul a fost împrejmuit pentru ca trecătorii să se ferească
Locul a fost împrejmuit pentru ca trecătorii să se ferească

O femeie de 55 de ani a fost transportată la Spitalul din Bârlad după ce i-a căzut în cap o bucată de gheaţă desprinsă de pe magazinul Paloda.

Sancţiunea aplicată de Primăria Bârlad administratorului SC Paloda Bârlad pentru că nu a luat măsuri să cureţe gheaţa de pe acoperişul clădirii a rămas fără efect. Duminică la prânz, o femeie în vârstă de 55 de ani, din Bârlad, a ajuns la spital după ce un ţurţure i-a căzut în cap în timp ce trecea pe trotuarul din faţa clădirii aflate în proprietatea Paloda Bârlad. Din fericire, bucata de gheaţa nu era foarte mare, iar femeia a scăpat doar cu leziuni uşoare şi o sperietură puternică.

UPDATE Bărbat ucis de ţurţuri şi zăpadă la Bârlad FOTO

Apără-ne, Doamne, de ţurţuri!

„Femeia a fost adusă de Ambulanţă duminică, în jurul orei 13.30, după ce a fost lovită de o bucată de gheaţă. Diagnosticul pus de medicii care au examinat-o a fost «traumatism cranio-cerebral minor, contuzie toracică minoră». A fost supusă mai multor investigaţii medicale, însă, pentru că nu necesita internare, după câteva ore, a plecat acasă", a declarat Gabriela Daniş, directorul medical al Spitalului de Urgenţă „Elena Beldiman" Bârlad.

Pompierii chemaţi din nou la Paloda

La fel ca şi în urmă cu o săptămână, când Vintilă Papuc era strivit de o bucată de gheaţă ce cântărea peste 200 de kilograme, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a curăţa gheaţa abia după ce ţurţurii au mai făcut o victimă. „A fost trimisă o autospecială cu scară pentru a degaja gheaţa de peretele clădirii, iar intervenţia a durat aproximativ o oră. Precizez că solicitarea a fost făcută tot după producerea evenimentului", a declarat lt. Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din oraş!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite