GALERIE FOTO ŞI VIDEO / „Uraganul“ Wesley în deşert! Vezi ce a făcut brazilianul în ultima etapă din campionatul saudit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley ia 1,5 milioane de dolari pe an la Al-Hilal
Wesley ia 1,5 milioane de dolari pe an la Al-Hilal

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii I are toate şansele să aibă mai multe goluri decât meciuri jucate la finalul acestui sezon. La Al-Hilal, vârful de 31 de ani înscrie din toate poziţiile.

Wesley Lopes are cinci meciuri jucate în campionat pentru Al-Hilal şi şase reuşite. Vineri seară, brazilianul şi-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru a patra etapă la rând şi a rămas pe primul loc în top-ul celor mai buni marcatori din Arabia Saudită.

Ce a făcut?

În partida cu nou-promovata Al-Shoalah, Wesley a deschis scorul în minutul 20, însă Al-Hilal s-a chinuit pentru a lua toate cele trei puncte.

Gazdele au egalat în minutul 82, când Wesely nu mai era pe teren, el fiind schimbat în minutul 72. Din fericire pentru oaspeţi, înlocuitorul lui Wesley, sud-coreeanul Byung-Soo Yoo a readus Al-Hilal în avantaj (85), iar Al-Qarni (90+3) a stabilit scorul final: 3-1 pentru Al-Hilal.

 

Wesley e respectat de colegi la Al-Hilal Wesley e de neoprit la Al-Hilal Wesley e primul loc în clasamentul marcatorilor

CLICK PENTRU A VEDEA O FOTOGALERIE CU WESLEY 

Pe locul 2, după Elton

Liderul surpriză în campionatul saudit e Al-Fateh, formaţie la care evoluează fostul stelist, Elton. Acesta are trei goluri în actuala stagiune în care Al-Fateh a adunat 16 puncte în şase jocuri.

Al-Hilal se află pe locul doi cu 11 puncte, iar podiumul e încheiat de Al-Ittihad, cu acelaşi număr de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Debutează în Liga Campionilor

Dacă n-a apucat să joace în Liga Campionilor cu Vaslui, Wesley va face acest lucru cu Al-Hilal. Miercuri, saudiţii vor evolua, în deplasare, în Coreea de Sud, cu Ulsan, în prima manşă din optimile Ligii Campionilor Asiei.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite