Fitness şi aerobic în sălile din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluienii fac mişcare sub îndrumarea unui antrenor la sălile de fitness din oraş
Vasluienii fac mişcare sub îndrumarea unui antrenor la sălile de fitness din oraş

Vasluienii care vor să slăbească, să îşi menţină silueta sau să îşi tonifice corpul sunt invitaţi la sălile de fitness din judeţ

Specialiştii spun că exerciţiile fizice sunt mult mai bune decât masajele anticelulitice, împachetările sau electrostimularea, de aceea vasluienii nu vor regreta dacă vor alege să meargă la sălile de fitness din oraş. Abonamentele variază între 40 şi 65 de lei pe lună, diferenţa fiind făcută de aparatura şi condiţiile oferite.


Reduceri pentru elevi şi studenţi


De exemplu, la sala situată pe strada Traian preţul unui abonament lunar în care sunt incluse ore de fitness  sub îndrumarea unui antrenor este de 50 de lei. Elevii şi studenţii plătesc 40 de lei. „Avem solicitări în special pentru exerciţiile cardio. Bicicletele, benzile de alergat şi stepperele sunt în topul preferinţelor clienţilor, însă deopotrivă aerobicul şi sauna sunt căutate“, a declarat Iulian Enache, administratorul sălii. Şi clubul „Alone Tiger“, pe lângă cursurile de autoapărare, le oferă atât vasluienilor, cât şi bârlădenilor posibilitatea de a scăpa de kilograme prin fitness.


Aparatură modernă şi instructori calificaţi


„La noi, preţul unui abonament este de 40 de lei pe lună, iar antrenamentele se efectuează marţea, joia şi sâmbăta. Cei care vor să vină la noi vor avea ocazia să lucreze cu un instructor profesionist“, a spus Costică Iacob, preşedintele clubului.


În Vaslui, sala este situată în incinta Casei de Cultură, iar în Bârlad pe strada Vasile Pârvan, în Piaţa Albastră. O altă sală căutată din oraşul rulmenţilor este cea din cadrul complexului situat pe bulevardul Republicii, în blocul Lux la etajul

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite