O maşină a luat foc în parcarea Finanţelor Publice din Vaslui GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost distrusă în totalitate
Maşina a fost distrusă în totalitate

Un autoturism marca Audi a fost cuprins de flăcări în această după-amiază în timp ce staţiona în parcarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vaslui.

Din câte se pare, incendiul a izbucnit de la un scurt în interiorul bordului. Martorii spun că s-a auzit o bubuitură puternică, după care, în doar câteva secunde, maşina a fost cuprinsă de flăcări.

„S-a auzit o bubuitură puternică. Aveam clienţi în magazin şi, în momentul acela, toată lumea a ieşit să vadă ce s-a întâmplat. Iniţial am crezut că e vorba de un accident, însă am văzut maşina cuprinsă de flăcări mari de aproape 5 metri", ne-a spus gestionara unui magazin aflat în arpopiere.

image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini cu maşina incendiată

Autoturismul nu era asigurat Casco

Proprietarul maşinii se numeşte Eugen Iorga şi abia cumpărase autoturismul care nu avea asigurare Casco. „Eram la Finanţe să plătesc nişte dări către stat. Nu am stat mai mult de 10 minute şi, când am ieşit afară, maşina ardea peste tot. Am încecrat să folosesc stingătorul, însă degeaba. Până când au ajuns pompierii, maşina era distrusă complet", ne-a povestit proprietarul autoturismului.

Eugen Iorga, proprietarul maşinii

Eugen Iorga, proprietarul maşinii, nu şi-a putut explica ce s-a întâmplat

La faţa locului a sosit un echipaj al pompierilor care a stins incendiul în 15 minute, timp în care traficul din zonă a fost paralizat.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite