Fenerbahce-FC Vaslui, astăzi, ora 21:45, preliminariile Ligii Campionilor: „Trebuie să ne autodepăşim!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui va juca, în această seară, în spectacolul fotbalistic oferit de Liga Campionilor, încercând să ia cu asalt poarta turcilor de la Fenerbahce. Galben-verzii sunt decişi să plece de la Instanbul cu cel puţin un egal.

Optimism, dăruire şi autodepăşire, acestea sunt atuurile pe care elevii lui Şumudică promit să le scoată din mânecă în această seară, în prima manşă a turului III preliminar din Liga Campionilor.

 Deşi vor juca pe un stadion care se anunţă a fi arhiplin, galben-verzii spun că nu se tem, ci din contră, vor să atace încă din primul minut.

 „Ei au avantajul terenului propriu şi joacă într-o atmosferă incendiară, deci au prima şansă. Noi avem avantajul unei echipe mici care vrea să se atuodepăşească şi care vrea să producă o surpriză. Trebuie să ataăm şi să înscriem, altfel ne va fi foarte greu", a declarat Lucian Sânmărtean.

 „Nu vreau să pierdem"

 Şi tehnicianul galben-verzilor, Marius Şumudică, este optimist, dar şi realist înaintea dublei cu Fenerbahce şi îşi doreşte ca în primul meci cu turcii să plece neînvins.

 „Respectăm adversarul, însă ne-am propus să plecăm de la Istanbul cu un rezultat dătător de speranţe. Eu nu vreau să pierdem în Turcia, dar dacă se va întâmpla asta, trebuie să fie la limită şi să avem gol marcat. Vă spun sincer, Vasluiul nu se va face de ruşine", a declarat Şumudică.

 În cazul în care Vasluiul va trece de Fenerbahce, galben-verzii se vor califica în play-off, dar unde nu vor avea statut de cap de serie.

 Partida din această seară dintre Fenerbahce şi FC Vaslui va începe la ora 21:30 şi va fi transmisă în direct pe Pro TV. Meciul retur se va dispua pe 8 august la Piatra-Neamţ.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite