Factură la curent de 4.000 de lei la casa nelocuită a unui medic. „Demisionez din spital şi mă duc cameristă în străinătate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul bârlădean Eva Maria Cojocaru a primit zilele acestea o veste care a lăsat-o fără cuvinte. Potrivit facturii la curent electric emise de către E.ON, doctoriţa trebuie să plătească nu mai puţin de 4.300 de lei pentru consumul la o casă de la ţară în care nici măcar nu locuieşte. 

Eva Cojocaru are o casă în localitatea Griviţa în care se duce doar de câteva ori pe lună pentru a vedea dacă totul este la locul lui. Alături de familia sa, doctorul locuieşte cu chirie într-un apartament din Bârlad.

Ieri, medicul a primit o lovitură năucitoare de la firma furnizoare de electricitate. Potrivit facturii emise pentru casa nelocuită din Griviţa, bârlădeanca trebuie să plătească 4.289 de lei!

Nu mă simt în siguranţă în această ţară. Această factura aberantă mă determină să-mi dau demisia din spital şi să plec să lucrez cameristă în altă ţară. Am copii de crescut şi nu voi da bani pentru greşelile unei firme. Mai am şi alţi prieteni cărora le-au venit facturi umflate. Unei prietene de ale mele i-au venit 800 de lei tot luna asta", ne-a spus Eva Cojocaru

image

.Medicul ne-a precizat că în mod normal pentru acea locuinţă plătea o factură de aproximativ 60 de lei, pentru două luni. „Mai mult, ultima dată când mi-am plătit factura, cei de la ghişeu m-au felicitat pentru că aveam 60 de lei plăţiţi în avans. Şi uite acum ce bucurie mi-au făcut", a mai zis medicul.

E.ON Energie Romania, prin Centrul de Relaţii cu Clienţii din Bârlad, a oferit doamnei Eva Maria Cojocaru explicaţii detaliate referitoare la ultima factură primită, respectiv la cantitatea de energie facturată şi suma corespunzătoare acesteia. 

Totodată,  a fost realizată o citire suplimentară a indexului contorului, fiind astfel confirmată corectitudinea cantităţii de energie facturate, fapt ce a fost adus la cunoştinţa consumatorului.

 Compania noastră îşi arată în continuare disponibilitatea pentru clarificarea acestei situaţii", au precizat reprezentantii biroului de presă al E.ON.

Facturi de infarct, zeci de mii de oameni în beznă

Cotidianul nostru a mai prezentat şi alte nereguli legate de activitatea E.ON Moldova. În urmă cu câteva luni cititorii din Bârlad ne reclamau că sunt exasperaţi de penele de curent electric, cu care se confruntau de mai multe ori pe zi. Reprezentanţii firmei ne-au precizat atunci că de vină pentru acele inconveniente au fost nişte avarii care au apărut la reţeua electrică.

De asemenea, în august 2010 vă prezentam un caz de-a dreptul incredibil ce se petrecea în comuna Vetrişoaia. Atunci, E.ON încasa taxa radio-TV de la o femeie decedată de cinci ani.

Ai un pont? Află aici cum poţi lua legătura cu reporterii noştri!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite