Facilităţi la plata contribuţiilor de asigurări sociale restante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa Judeţeană de Pensii Vaslui
Casa Judeţeană de Pensii Vaslui

Potrivit Casei Judeţene de Pensii (CJP) Vaslui persoanele fizice asigurate care înregistrează obligaţii de plată restante la data de 31 august 2011 pot solicita, în anumite condiţii, anularea, respectiv reducerea majorărilor şi penalizărilor de întârziere.

Pentru obligaţiile de plată accesorii aferente obligaţiilor de plată principale restante la data de 31 august 2011, se acordă următoarele facilităţi: a) anularea penalităţilor de întârziere, precum şi anularea unei cote de 50% din majorările de întârziere aferente acestor obligaţii de plată principale, dacă obligaţiile de plată principale şi dobânzile aferente acestora sunt stinse prin plată pânã la data de 31 decembrie 2011; b) reducerea cu 50% a penalităţilor de întârziere, precum şi reducerea cu 50% a unei cote de 50% din majorările de întârziere aferente acestor obligaţii de plată principale, dacă obligaţiile principale şi dobânzile aferente acestora sunt stinse prin plată până la data de 30 iunie 2012.

„Pentru a beneficia de avantajele oferite de noul act normativ, contribuabilii interesaţi pot depune la CJP Vaslui o cerere prin care să solicite o situaţie a obligaţiilor de plată exigibile, care urmează a fi stinse în scopul îndeplinirii condiţiei prevăzute la art. 2 alin. (1), precum şi a celor care intră sub incidenţa facilităţii", a declarat Marius Arcăleanu, directorul CJP Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite