FOTOGALERIE Rupere de nori la Popeni. Mai multe gospodării au fost inundate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În doar 20 de minute, apele au distrus recolta mai multor locuitori din localitatea vasluiană Popeni.

Ploaia torenţială de ieri a lăsat mai multe aluviuni pe DN24 A, în dreptul localităţii Popeni. Pe o porţiune de drum de la ieşirea din sat s-a circulat foarte greu, din cauza pietrişului adus pe partea carosabilă de puhoaie. Mai mult, asfaltul de pe un drum comunal modernizat recent s-a umflat, apărând mai multe crăpături în şosea.

Locuinţele mai multor săteni au fost cuprinse de ape. Victor Căpraru povesteşte că apele i-au luat peste 20 de păsări, iar gardul ce-i împrejmuieşte casa a fost distrus parţial.

„Am scos calul şi păsările care mi-au mai rămas în mijlocul drumului. Nici nu am avut timp să-mi dau seama ce se întâmplă, apele au venit atât de repede", ne-a spus acesta.

image

(Click pe fotografii pentru a vedea imagini dupa ploaia din localitatea Popeni)

Şi alte familii au vut de suferit din cauza apelor. „Aveam grădina plină de legume pe care, culmea, le-am udat chiar aseară (n.r. marţi seară). Acum am rămas cu grădina goală", ne-a spus şi Gigel Grădinaru.

Ploaia torenţiala care s-a revărsat asupra localităţii Popeni a început în jurul orei 14:00. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, niciun echipaj de pompieri nu s-a deplasat la faţa locului. A ajuns însă un utilaj de la Drumurile Naţionale (la o oră şi jumătate dup

<br>

ă ruperea de nori), care a curăţat aluviunile de pe partea carosabilă.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite