FOTO Şumudică, după meciul pierdut cu 3-0 la Cluj: „Nu o să-mi critic jucătorii în faţa presei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj - FC Vaslui
CFR Cluj - FC Vaslui

Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia FC Vaslui, în derbiul etapei a III-a a Ligii I şi a obţinut prima victorie din acest sezon, în timp ce galben-verzii au înregistrat prima înfrângere.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cadu '17 din penalti şi Bastos '69, '83.

1-0: Cadu a transformat penaltiul dictat de Alexandru Tudor pentru un fault comis de Antal asupra lui Camora.

2-0: Defensiva vasluiană a ezitat la o aruncare de la margine a clujenilor, balonul a căzut în careu şi a fost reluat cu capul în plasă de Bastos de la 5 metri.

3-0: Deac a pătruns în partea dreaptă, a centrat în careu şi Bastos, venit din spate, a înscris cu un şut sub transversală de la 6 metri.


CFR Cluj - FC Vaslui

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE FAZE DIN MECI

„Un meci câştigat pe merit. S-a văzut că au apărut două lucruri, n-am reuşit să eliminăm entuziasmul de la Instambul, i-am avertizat pe jucători că ne aşteaptă un meci foarte greu la Cluj. Am întâlnit CFR, o echipă bună, care a avut şansa să joace acasă. Ei au reuşit astăzi să câştige, având un lot valoros au putut să schimbe jucătorii, noi nu am putut să facem acest lucru, nu avem un lot echilibrat din punct de vedere valoric. Din punct de vedere fizic suntem departe. Se vede că nu avem bază, am pierdut toate duelurile, entuziasmul şi forţa fizică astăzi ne-au trădat. Să sperăm că acest reziltat negativ ne aduce cu picioarele pe pământ. Campionatul e lung, se joacă. Nu o să apar în faţa presei să-mi critic jucătorii. Am să discut cu ei în particular. Pentru mine, meciul cu Fenerbahce e capital, e cel mai important", a declarat Marius Şumudică, antrenorul echipei FC Vaslui.

„Prima victorie în campionat. Ne-a ieşit jocul. Am întâlnit o echipă bună, am profitat de oboseala lor, Vaslui rămâne o echipă bună în campionat. Din păcate, avem un regret după jocul de astăzi că l-am pierdut pe Deac ", a precizat Ioan Andone.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite