FC Vaslui are probleme cu stadionul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Însoţit de reprezentanţi ai Federaţiei Române de Fotbal (FRF), oficialul UEFA, Fernand Meese a dorit să vadă pe viu cum decurg lucrările de modernizare a Stadionului Municipal pentru viitoarele meciuri ale echipei în cupele europene.

În frunte cu reprezentanţii clubului FC Vaslui şi cu cei ai primăriei, belgianul Fernand Meese a verificat timp de aproape 4 ore fiecare sector al arenei. Cocluziile au fost simple şi nu tocmai roz pentru oficialii vasluieni. Meese i-a anunţat pe aceştia că, în cazul în care galben-verzii se vor califica în grupele Europa League, nu vor putea juca pe Municipal, deoarece acesta nu corespunde cu normele UEFA . „A fost doar o verificare parţială. Spre sfârşitul lunii iulie, începutul lui august va mai veni o comisie care să verifice lucrările făcute. Abia atunci vom şti dacă ni se va da certificatul de omologare a stadionului", ne-a declarat Daniel Neacşu, viceprimarul municipiului Vaslui.

Viceprimarul a mai adăugat că urgenţele sunt cele legate de acoperirea în întregime a zonei mixte de unde coboară jucătorii din autocar şi până la intrarea în stadion, reamenajarea zonei din rândul 2 destinat presei, amenajarea unor toalete pentru persoanele cu handicap, dar şi mărirea numărului de toalete pentru spectatori. Ofiţer de poliţie la bază, în trecut belgianul Meese a mai fost delegatul UEFA la meciurile Stelei şi Rapidului din cupele europene.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite