FC Vaslui a pierdut derbiul cu CFR Cluj, scor 2-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia FC Vaslui, în derbiul etapei a VII-a a Ligii I, după ce oaspeţii au avut un gol anulat în debutul reprizei secunde.

Golurile au fost înscrise de Cadu '70 (penalti) şi Weldon '72.

În minutul 48, Wesley a trimis mingea în poarta echipei gazdă, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.
Cadu a deschis scorul, în minutul 70, dintr-un penalti acordat de centralul Augustus Constantin după ce Sougou a pătruns în careul oaspeţilor şi a căzut uşor de lângă Balaur.
Weldon a mărit diferenţa de pe tabela de marcaj cu o lovitură cu capul, din plonjon, după o centrare a lui Renan.
CFR Cluj: Beto (Mincă '23) - Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Bastos, Celestino, Renan - Sougou, Weldon (Kivuvu '89), Ronny (De Zerbi '63). Antrenor: Jorge Costa.
FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Farkas, Balaur, Milisavljevici - Pavlovici, Zmeu (R. Costin '73) - Adailton, Wesley, Sânmărtean - Temwanjera (Yero Bello '79). Antrenor: Viorel Hizo.
Cartonaşe galbene: Sougou '12. Weldon '45+2, De Zerbi '88, Mincă '90+1 / Sânmărtean '36, Farkas '45+1, Pavlovici '45+5, Milanov '50, Adailton '54, Balaur '68, Wesley '69, Milisavljevici '71.
Arbitri: Augustus Constantin - Ionel Popa, Dorin Mudura - Florin Marcu.
Observatori: Nicolae Grigorescu, Cornel Cacoveanu.
Înainte de începerea partidei, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Dan Cristea, referent în cadrul Departamentului Internaţional al FRF, care a decedat duminică noaptea, la vârsta de 57 de ani, şi a muzicianului Johnny Răducanu, care a murit luni dimineaţă, la vârsta de 79 de ani.
Meciul a fost întrerupt aproximativ cinci minute în prima repriză (minutul 18), după ce portarul echipei gazdă, Beto, şi Wesley de la FC Vaslui, s-au ciocnit cap în cap la o fază la care goalkeeper-ul a sărit la o minge. Wesley a putut continua jocul, după ce i-a fost bandajat capul, însă Beto, lovit la ochi, a fost schimbat cu Mincă, în minutul 23.
Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a fost trimis în tribună pentru proteste, în minutul 62. După eliminare, Hizo a traversat încet terenul pentru a ajunge în zona vestiarelor.
La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, între care şi 40 de fani vasluieni.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite