FC Vaslui a terminat la egalitate ultimul amical din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Marius Şumudică au terminat la egalitate ultima partidă amicală pe care au susţinut-o în cantonamentul din Austria, bilanţul rezultatelor meciurilor de pregătire fiind unul negativ.

FC Vaslui a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu un meci amical în compania arabilor de la Al Ittihad, rezulatutl după cele 90 de minute regulamentare de joc fiind 0-0.

Marius Șumudică a folosit următorii jucători: Straton-Celeban, Cânu, Elias, Heil-Gheorghiu, Dias, R.Costin, Zsiga-N.Stanciu, Buhăescu. În partea a doua au mai intrat: Cerniauskas-Cordoș, Tukura, Jumisse, Sburlea, Sălăgeanu.

Cu toate că oamenii de fotbal din România consideră lotul Vasluiului ca fiind cel mai puternic din Liga I, bilanţul rezultatelor obţinute partidele de pregătire este unul negativ.

Galben-verzii au pierdut la rândul lor jumătate din cele opt partide amicale pe care le-au disputat. Şi plecarea lui Augusto Inácio pare să-i fi destabilizat pe Wesley & compania, aşa că misiunea noului tehnician, Marius Şumudică, se anunţă una extrem de dificilă în noul sezon.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite