FC Vaslui şi-a tras portar de naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milan Borjan
Milan Borjan

Adrian Porumboiu nu stă cu mâinile în sân şi face un alt transfer de senzaţie. El a reuşit să obţină semnătura lui Milan Borjan, portarul titular al naţionalei Canandei.

În vârstă de 24 de ani, Borjan este de origine sârbă. El şi-a încheiat junioratul la Boca Juniors (Argentina), după care primul meci ca profesionist l-a avut în tricoul celor de la Nacional Montevideo (Uruguay).

În 2007 a ajuns în Europa, la formaţia FK Rad şi, deşi a fost dorit în naţionala Serbiei, goalkeeper-ul a ales să apere buturile porţii canadiene.

„Sunt bucuros că au ajuns la un acord cele două cluburi. Cunosc multe despre campionatul românesc, este o competiție interesantă și voi face tot posibilul să las o impresie bună. Cred că am făcut un pas în față prin venirea la Vaslui, aveam nevoie să avansez pentru a evolua în naționala Canadei", a spus Borjan la prima întâlnire cu jurnaliştii români.

Milan Borjan a fost împrumutat de Sivasspor până în luna iunie, FC Vaslui având opțiune de cumpărare definitivă din vară.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite