FC Vaslui a nimerit într-o grupă de Liga Campionilor. Vezi aici programul complet al echipei lui Viorel Hizo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Viorel Hizo au fost ocoliţi de şansa celorlalte participante româneşti în grupele Ligii Europa. Debutul în faza grupelor pentru trupa lui Porumboiu nu a fost cu noroc, motivul fiind totuşi unul întemeiat: prima participare înseamnă şi extragerea din ultima urnă.

Ca o comparaţie, Steaua a fost în urna a doua, iar Rapid s-a aflat în a treia. Pe lângă Lazio, unde evoluează Ştefan Radu, galben-verzii se vor înfrunta şi cu portughezii de la Sporting Lisabona şi cu elveţienii de la FC Zürich. „Ştacheta este ridicată, trebuie să sărim peste ea. Toate echipele cu care jucăm sunt de nivelul Ligii Campionilor. Nu toţi au norocul să joace cu Larnaca şi cu Haifa. De aceea nu sunt îngrijorat, deoarece vom cădea de pe un cal mare în cazul în care vom fi eliminați", a spus Adrian Porumboiu. Neavând omologat stadionul propriu, Vasluiul va disputa partidele de acasă pe arena celor de la Ceahlăul, la Piatra Neamţ.

Ghioane, salariu de 250.000 de euro

Până săptămâna viitoare, Tibi Ghioane va semna contractul cu vasluienii, Porumboiu oferindu-i un contract pe doi ani şi un salariu stagional de 250.000 de euro. „Încercăm să facem trei-patru transferuri. Vedem în zilele următoare dacă Tibi Ghioane este hotărât să vină la noi", a anunţat patronulclubului vasluian .

"Belodedici ne-a trimis în iad! Nu ştiu dacă se putea mai rău. I-a tremurat mâna lui Belo. Oricum, noi jucăm în Europa, în timp ce Steaua joacă prin Balcani, prin Asia Mică."
Viorel Hizo
antrenor FC Vaslui

Programul grupei D

Etapa 1 (15 septembrie):
- FC Zurich - Sporting Lisabona
- Lazio - FC Vaslui

Etapa a 2-a (29 septembrie):
- FC Vaslui - FC Zurich
- Sporting Lisabona - Lazio

Etapa a 3-a (20 octombrie):
- Sporting Lisabona - FC Vaslui
- FC Zurich - Lazio

Etapa a 4-a (3 noiembrie):
- FC Vaslui - Sporting Lisabona
- Lazio - FC Zurich

Etapa a 5-a (1 decembrie):
- Sporting Lisabona - FC Zurich
- FC Vaslui - Lazio

Etapa a 6-a (14 decembrie):
- FC Zurich - FC Vaslui
- Lazio - Sporting Lisabona

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite