FC Vaslui neagă că ar avea datorii către Pavol Farkas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavol Farkas (Sursa: uefa.com)
Pavol Farkas (Sursa: uefa.com)

Informaţia apărută în presa centrală de sport, conform căreia echipa FC Vaslui ar putea fi, din nou, interzisă la transferuri din cauza unor datorii financiare către slovacul Pavol Farkas, este negată de oficialii clubului.

Prin intermediul unui comunicat de presă, oficialii clubului vasluian susţin că nu există niciun fel de datorii contractuale faţă de jucătorul Pavol Farkas.

„În ceea ce priveşte aşa-zisele oferte pentru Pavol Farkas, în acest caz Vasluiul se poate mândri cu o ofertă unică în lumea fotbalului. După ce a plătit o sumă considerabilă pentru achiziţionarea jucătorului slovac, acum clubul ucrainian Karpaty Lvov vine cu o ofertă <<fabuloasă>> pentru FC Vaslui şi doreşte să-l ia gratis pe Pavol Farkas, oferind un <<generos 20%>> dintr-un eventual transfer la o altă echipă. Suntem de-a dreptul buimăciţi de această ofertă, însă nu ne miră intenţiile clubului ucrainian, care s-a obişnuit să ia jucători gratis din România", se arată în comunicatul de presă postat pe site-ul oficial al clubului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite