FC Vaslui- Gaz Metan Mediaș (3-0): Au ars gazul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fc Vaslui a reușit o victorie importantă în lupta pentru titlu în fața găzarilor de la Mediaș și s-a apropiat la doar două puncte de liderul Ligii I, Oțelul Galați.

Elevii lui Hizo au început destul de timorați partida și abia în minutul 13 a venit primul șut pe poartă expediat de „Bunicul" Adailton. Același Adailton a fost protagonistul primei faze din care a ieșit golul, după ce în minutul 19 a fost trântit la pământ de portarul Mediașului. Centralul Colțescu a acordat, inițial, penalty, după care s-a răzgândit și a arătat corner la sfatul tușierului Stelian Slabu. După alte câteva discuții între cei doi fluierași, Colțescu a arătat punctul cu var, iar Wesley deschide scorul.

Tot Adailton iese în prim plan și la golul cu numărul doi, după ce l-a învins pe goalkeeper-ul oaspeților cu o lovitură de cap în urma unei centrări primite de la Genchev în minutul 37.

A treia reușită i-a aparținut lui Yero Bello, care a împins mingea cu capul în poarta Mediașului după o centrare venită de la același Adailton.

Cea de-a doua repriză a fost una mai echilibrată, însă niciuna din cele două formații nu a mai eușit să schimbe scorul de pe tabelă.

În urma acestui rezultat, FC Vaslui rămâne pe poziția a III-a a clasamentului, dar s-a apropiat vertiginos de liderul Oțelul, care se află la două puncte distanță, în timp ce Timișoara ocupă poziția secundă cu 52 de puncte.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 4. Genchev, 3. Papp, 28. Cânu, 20. Milanov - 8. Ad. Gheorghiu (11. Milislavljevici '64), 30. R. Costin, 80. Wesley, 18. Sânmărtean - 10. Adailton (6. Rivas '69), 25. Yero Bello (19. Temwanjera '79). Antrenor: Viorel Hizo.

Gaz Metan Mediaş: 12. Pleşca - 3. Trtovaci, 13. Akaki, 25. Markovici (18. Bawab '46), 29. Vukadinovici - 16. R. Zaharia, 21. Todea, 15. Hoban, 6. Bozeşan (17. Dudiţă '76) - 80. Miclea (5. A. Muntean '63) - 20. D. Roman. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Ad. Gheorghiu '22, Wesley '45, Costin '51, Milanov '52 / R. Zaharia '41, Todea '44, Bozeşan '57.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Sebastian Stoianov, Stelian Slabu (asistenţi) - Cristian Sava (rezervă).

Observatori: Constantin Ştefan, Paul Costaş.

Spervizor: Octavian Goga.

La partida de la Vaslui au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite