FC Vaslui - Rapid 2-3. Victorie cu mult scandal. Doi eliminați, arbitraj execrabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sânmărtean, în duel cu Grigore
Sânmărtean, în duel cu Grigore

Rapid a învins-o pe Vaslui cu 3-2 într-un meci cu acuzaţii de blat, două eliminări şi înjurături între antrenori şi jucătorii lor.

Cele două echipe au intrat pe teren cu mesaje paşnice pe piept pentru Mihăiţă Neşu, dar la joc a fost altceva în ultimul meci al anului în Liga I. Rapid a început din nou slab partida şi a comis acelaşi gen de greşeală care i-a costat şi la Galaţi, adică marcaj execrabil în centrul careului, iar Wesley a deschis scorul încă din minutul 12. Zmeu a făcut însă în minutul 35 un cadou nesperat Rapidului, o echipă care n-avusese nicio ocazie până atunci şi Deac a fost omul potrivit la locul potrivit pentru 1-1. Tot el a făcut 2-1, în minutul 40, după ce l-a învins uşor, cu un şut de la distanţă, pe debutantul în Liga I, Puia, iar meciul s-a întors incredibil în doar cinci minute.

Pavlovici l-a înjurat pe Hizo

Între cele două goluri, în minutul 38, s-a consumat însă cel mai important episod al partidei. Milos Pavlovici, adică unul dintre cei patru jucători sunaţi de Constantin Zotta în săptămâna premergătoare meciului, l-a călcat pe Alexa şi a fost eliminat de pe teren de Istvan Kovacs. La ieşirea de pe teren însă, Viorel Hizo i-a reproşat dur jucătorului gestul care i-a lăsat echipa în inferioritate numerică, iar sârbul a explodat la adresa antrenorului său, înjurându-l ca la uşa cortului. În a doua repriză, meciul a continuat linia alertă din prima parte.

Coman a gafat prima dată, în minutul 63, la lovitura liberă bătută pe colţul scurt de Adailton şi Vasluiul a egalat. Istvan Kovac şi-a intrat şi el în rol şi l-a eliminat pe Deac doar pentru a egala balanţa numerică, iar când nimeni nu se mai aştepta, în primul minut de prelungire, Nicolae Grigore a adus victoria Rapidului cu un şut pe colţul scurt, din interiorul careului.

Declaraţii la cald:

Porumboiu se retrage din fotba?! "Kovacs este un arbitru făcut în eprubetă. Îi exultă mustața lui Crăciunescu"
Finanțatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, este extrem de dezamăgit de prestația arbitrului Kovacs de la meciul cu Rapid, dar și de prestația mai multor jucători ai propriei echipe, pe care-i acuză de non-combat. Porumboiu a lăsat de înțeles că se va retrage din fotbal.

Răzvan Lucescu: "Ne vom bate şi cu arbitrii şi vom câştiga. O să-i facem pe toţi de râs!"
Răzvan Lucescu era foarte încântat şi încărcat de tensiune la finalul meciului cu FC Vaslui, 2-3, şi a ţinut să le răspundă tuturor celor care au spus că Rapidul este avantajată de arbitrii.

Porumboiu: "Rapid nu ne bătea 1000 de ani dacă jucam 11 la 11. Pavlovici nu mă poate păcăli el pe mine. Ştiu ce a făcut!"
Adrian Porumboiu a luat foc la adresa jucătorilor săi după meciul cu Rapid şi l-a acuzat direct de blat pe Pavlovici. Apoi, de tirul acuzaţiilor n-a scăpat nici Denis Zmeu, cel care a greşit la primul gol al Rapidului, dar şi arbitrul Istvan Kovacs. 

Pancu: Este cea mai importantă victorie din acest campionat şi cred că am fi putut cîştiga la un scor mai mare, dar arbitrul cred că a influenţat evoluţia scorului. Bătăliile adevărate se dau întotdeauna în retur, atunci cînd noi vom aveam mai multe meciuri acasă şi va fi un avantaj"

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite