FC Vaslui-Petrolul Ploiești (0-0). Porumboiu: „Voi face schimbări majore în lot din septembrie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui continuă seria eșecurilor din acest sezon și bifează o a treia partidă oficială  în care vedetele Wesley, Adailton sau Sânmărtean nu reușesc să înscrie.

Meciul a început destul de anost, în ciuda faptului că cei aproximativ 2.500 de suporteri vasluieni sperau că favoriții lor îi vor lua tare pe ploieșteni încă din primele minute.

Primele ocazii au apărut la jumătatea reprizei, însă neșansa și lipsa de idei a elevilor lui Hizo au făcut ca tabela de marcaj să rămână neschimbată.

Prima ocazie care a mai animat tribunele a fost în minutul 43, atunci când portarul oaspeților, Suat Zendeli, a fost eliminat după un fault dur asupra lui Adailton care scăpase singur pe poartă.

Cu un om în plus, Vasluiul s-a avântat în atac în mitanul secund, însă nici șutul lui Zmeu din minutul 54 și nici cel al lui Wesley din minutul 56 nu au schimbat nimic.

În ultimul sfert de oră, galben-verzii au atacat cu 5 atacanți, însă antijocul făcut de ploieșteni i-a ajutat pe aceștia să plece cu un punct după fluierul final al arbitrului.

Negru de supărare, finanțatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, s-a dus val-vârtej la vestiare și și-a anunțat echipa că urmează schimbări majore în lot din septembrie.

„Am avut neșansă, asta e clar. Am jucat mai bine decât cu Rapid sau Twente, dar pe ei i-a salvat bara. Plus că, se poate spune că ei nici nu au fost în inferioritate numerică, deoarece acest Yero Bello, pe care suporterii îl poreclesc Zero Bello, mai are mult până să ajungă la zero. Și nici Gerlem nu a făcut mai nimic, cu excepția unor semne demne de un polițist de la circulație. Cu siguranță vom face schimbări majore din septembrie și să știți că avem de unde alege. În momentul acesta sunt mai mulți jucători liberi de contract care au valoare", a declarat fostul mare arbitru la finalul meciului.

Ai un pont? Află aici cum poţi lua legătura cu reporterii noştri!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite