FC Vaslui-Pandurii Tg. Jiu 3-2. Hizo: „Am câştigat nemeritat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Buhăescu a reuşit să înscrie primul gol al meciului
Vasile Buhăescu a reuşit să înscrie primul gol al meciului

Formaţia FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care oaspeţii au egalat pentru 2-2 în minutul 90+1, iar vasluienii au înscris golul victoriei în minutul 90+3.

Golurile vasluienilor au fost marcate de Buhăescu '19, Wesley '41 (penalti) şi Balaur '90+3. Pentru Pandurii au înscris Nistor '59 şi Batin '90+2.

„Băieţii au arătat astăzi că au caracter, au reuşit să revină după ce au fost egalaţi. A fost un joc foarte greu, înaintea căruia ne-am trezit cu două probleme: Gladstone cu o lombosciatică puternică şi Milanov, care s-a accidentat la o ciocnire cu Balaur la antrenament. Aceste două probleme s-au adăugat suspendărilor lui Adailton şi Papp. De multe ori am jucat mai bine decât azi şi am pierdut. Azi nu am reuşit să jucăm foarte bine şi am câştigat. Ăsta este fotbalul, poate nu meritam să câştigăm dar am reuşit. Este meritul jucătorilor. Băieţii au muncit enorm. Nu sunt mulţumit de aspectul jocului, dar am reuşit să acumulăm trei puncte. Nu ştiu dacă a fost norocoasă victoria, la 2-0 nu trebuia să permitem celor de la Pandurii să înscrie de două ori. La al doilea gol au fost greşeli în lanţ, cu Milisavljevici care nu trebuia să faulteze la acea situaţie şi cu ieşirea neinspirată a lui Cerniauskas", a spus Hizo.

„Sunt dezamăgit pentru că după aspectul jocului nu trebuia să pierdem. De aceea ţin să felicit jucătorii pentru atitudine. S-a acordat un 11 metri mai mult decât discutabil, în care Voiculeţ a primit cartonaş galben, astfel încât nu-l pot folosi la meciul cu Rapid. Când s-a acordat 11 metri Vasluiul conducea cu 1-0, era un scor probabil prea fragil, trebuia să iasă cineva în evidenţă. În a doua repriză am dominat categoric şi am căzut de la extaz la agonie. Nu e prima dată când se întâmplă, am păţit şi acasă şi în deplasare cu Astra. Din punctul meu de vedere jucătorii merită felicitaţi. S-a demonstrat încă o dată că fotbalul nu este corect şi nu a câştigat cine a jucat mai bine, ci echipa cea mai norocoasă. Evident aş fi fost mulţumit şi cu un egal, mai ales că Vasluiul a condus cu 2-0. Ultimul minut de prelungire ne-a fost fatal, dar fotbalul se joacă pe goluri, ei au dat trei, iar noi două. Cred că astăzi am fost peste Vaslui", a spus Petre Grigoraş, antrenorul oltenilor.

FC Vaslui: Cerniauskas - P. Jovanovici, Balaur, Farkas, Milisavljevici - Zmeu, Pavlovici - Buhăescu (R. Costin '63), Wesley, Sânmărtean - Temwanjera (Yero Bello '76). Antrenor: Viorel Hizo.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Rusu, Viera, Chiricheş, Cardoso - Pintili - Nistor, Voiculeţ, Grigoraş (Bucur '46), Maxim (C. Cristea '75) - Lemnaru (Batin '57). Antrenor: Petre Grigoraş.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite