FC Vaslui-Gloria Bistriţa, astăzi, ora 19:00. Şumudică schimbă foaia: „De acum veţi vedea faţa adevărată a lui Şumudică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

FC Vaslui va întâlni în această seară,m în cadrul etapei cu numărul 5 a Ligii I, pe Gloria Bistriţa, într-un meci care se anunţă a fi extrem de dificil pentru elevii lui Şumudică, mai ales că şi Adrian Porumboiu a promis că le va micşora primele de joc în cazul unui eşec.

Această ameninţare a finanţatorului galben-verzilor l-a pus în gardă şi pe antrenorul Marius Şumudică, care a promis că va schimba foaia cu jucătorii săi.

„Mi s-au reproşat unele lucruri. Patronul vrea să mă implic mai mult în relaţia cu jucătorii.Mi-a confirmat că am credit total şi să ne vedem de treabă. Eu am un contract de dus la capăt. Până acum n-am fost Şumudică şi abia de acum veţi vedea adevărata faţă a lui Şumudică, dar lucrurile vor reveni la normal. Toţi vor trebui să se supună grupului, indiferent de banii pe care îi câştigă. Aşadar vrem 3 puncte pe terenul Gloriei Bistriţa", a declarat Şumudică.

Partida dintre Gloria Bistrţia şi FC Vaslui va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite