FC Vaslui a fost învinsă de Fenerbahce, scor 1-4, şi a ratat calificarea în play-off-ul LC. Adrian Porumboiu a răbufnit de supărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a fost învinsă, miercuri seară, la Piatra Neamţ, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa turcă Fenebahce, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, şi a ratat calificarea în play-off-ul competiţiei.

Golurile învingătorior au fost marcate de Caner Erkin '12, Kuyt '71, '76 şi Sow '90+2. Pentru FC Vaslui a înscris Marius Niculae, în minutul 15.
0-1: Caner deschide scorul cu o lovitură de cap din şase metri, după o centrare a lui Gokhan Gonul;
1-1: Marius Niculae egalează după o centrare a lui Sânmărtean, cu un şut la colţul lung din aproximativ şase metri;
1-2: Kuyt trimite mingea în poarta gazdelor, cu un şut din 13 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Gokhan Gonul;
1-3: Acelaşi Kuyt trimite mingea în plasă din aproximativ patru metri, după o pasă de pe stânga de la Alex;
1-4: Sow stabileşte scorul final cu un şut de la 16 metri.

În minutul 52, centralul Sergei Karasev a acordat penalti pentru FC Vaslui la un henţ în careu al oaspeţilor, dar lovitura de la 11 metri, executată de N'Doye, a fost apărată de Volkan.

„După ce am ratat acel penalty, ne-am prabuşit. Dani Coman a fost penibil în aceasta seară. A stat aiurea în poartă. Oricum, vinovat nu este el, N'Doye a fost. De ce a luat mingea dacă nu ştia sigur că da gol. Coman şi N'Doye ne-au îngropat. Antal la fel, scapă singur cu portarul şi încearcă să dea el scăriţă, abia loveşte mingea. Sînt jucători cu experienţă, de asta sînt supărat", a declarat Adrian Porumboiu la Digi Sport.

FC Vaslui: Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu - Caue (Sburlea '73, N'Doye (R. Costin '79) - Antal (Zsiga '83), N. Stanciu, Sânmărtean - M. Niculae. Antrenor: Marius Şumudică.

Fenerbahce: Volkan Demirel - Gokhan Gonul, Bekir Irtegun, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldîrîm - Mehmet Topuz, Cristian, Selcuk Şahin, Caner Erkin (Stoch '61) - Alex (Mehmet Topal '82), Kuyt (Sow '86). Antrenor: Aykut Kocaman.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite