FC Vaslui - FCM Tg. Mureş 4-0. Hizo: „Am şi uitat de acest meci, deja mă gândesc la Sporting"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul FC Vaslui, Viorel Hizo
Antrenorul FC Vaslui, Viorel Hizo

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, duminică, după victoria cu scorul de 4-0, de pe teren propriu, în compania formaţiei FCM Târgu Mureş, că meciul a fost câştigat uşor de elevii săi care se gândesc în special la partida din Liga Europa, cu Sporting Lisabona.

Tehnicianul galben-verzilor, Viorel Hizo, a vorbit foarte puţin  despre victoria elevilor săi în faţa celor de la Tg. Mureş şi a spus în conferinţa de presă de după meci că gândul său este deja la partida de joi seara, cu Sporting Lisabona.

„A fost un joc pe care l-am câştigat lejer. Echipa şi-a creat ocazii şi a reuşit să înscrie de patru ori. Ne este capul la Sporting. Nu a fost un joc chiar de antenament, pentru noi sunt doar trei puncte în clasament şi atât", a spus Hizo.

Tehnicianul s-a plâns de numeroasele accidentări din lotul său. „Până la al doilea gol a fost greu. Gladstone n-a rezistat şi am fost nevoit să-l schimb la pauză. Sunt legat de mâini, facem ce putem cu ce avem. Am încercat cu Dunărea să menajăm nişte jucători şi a trebuit să-i introduc în meciul din această seară", a explicat Hizo.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite