FC Vaslui-FC Zurich: Galben-verzii sunt invincibili acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Viorel Hizo şi elevii săi se gândesc că un eventual succes în partida de astăzi, contra elveţienilor de la FC Zürich, ar fi cel mai nimerit cadou pentru patronul Adrian Porumboiu, care a împlinit 61 de ani în această săptămână.

„Nu ne va fi uşor, având în vedere că avem de disputat şapte meciuri în 20 de zile, iar mulţi dintre jucători sunt în continuare accidentaţi. Nici Wesley nu e 100% apt, dar n-am ce să fac, îl folosesc şi aşa. Asta în condiţiile în care FC Zürich este o echipă omogenă, cu jucători tineri şi rapizi. Dacă vom câştiga, atunci luăm o opţiune serioasă în privinţa calificării în primăvara europeană", a declarat Hizo.

Au cinci victorii şi trei egaluri

„Vrem ca Europa să fie din nou atentă la noi", a mărturisit şi căpitanul Wesley. „Dacă o să câştigăm cu FC Zürich, vom avea o primăvară de vis. În cazul unui eşec, posibilitatea de a ajunge în următoarea fază scade dramatic spre zero!", a explicat şi Porumboiu. Statisticile sunt de partea moldovenilor înaintea partidei din această seară. FC Vaslui n-a pierdut până acum niciodată pe teren propriu în cupele europene. Din opt întâlniri, galben-verzii au reuşit să câştige de cinci ori, iar alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite