FC Vaslui-FC Zurich (2-2): Blestemați!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley a înscris din penalty
Wesley a înscris din penalty

Elevii lui Viorel Hizo au obținut cel de-al doilea rezultat de egalitate în grupele Ligii Europa, într-un meci parcă tras la indigo cu cel din prima rundă cu Lazio.

Deși au început partida foarte curajoși, cu 5 oameni de atac în teren, vasluienii nu au arătat mai nmic în fața porții elevețienilor, Yero Bello fiind, din nou, mâna moartă aleasă de Hizo.

Oaspeții s-au mobilizat și, în minutul 32, au reușit să deschidă scorul prin Alphonse, care înscrie cu capul de lângă Paul Papp, spre disperarea celor aproximativ 4.000 de fani ai galben-verzilor.

Egalarea a venit în repriza a doua, atunci când Wesley primește ușor un penalty de la arbitrul întâlnirii, pe care tot el îl tranfosrmă în minutul 62.

Vasluieni au început să profite și de omul în plus și în minutul 77 reușesc să se desprindă pe tabela de marcaj în urma unei faze gândite de brazilianul Adailton, care l-a servit perfect pe Temwanjera.

Din păcate, bucuria unei victorii a fost stinsă doar două minute mai târziu, prin Mehmedi, care reușește să aducă formației sale 1 punct nesperat.

În urma acestui rezultat, la finalul meciurilor din cea de-a doua rundă, clasamentul grupei D arată astfel:

1.Sporting Lisabona- 6p.

2.FC Vaslui- 2 p.

3.Lazio Roma-1 p.

4.FC Zurich- 1 p.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite