FC Vaslui-FC Braşov 0-1: prima înfrângere a lui Inacio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru victorii consecutive în această primăvară (trei în campionat şi una în Cupă), galben-verzii s-au împiedicat şi au pierdut acasă cu echipa lui Şumudică.

Fără idei şi fără vlagă, toţi "artiştii" de la FC Vaslui, Sânmărtean, Wesley şi Adailton, având evoluţii şterse, primul fiind chiar schimbat la pauză, oamenii lui Porumboiu au ratat şansa de a reveni în cursa pentru titlu.

Dacă ar fi câştigat, elevii portughezului Inacio, aflat la prima înfrângere la Vaslui, s-ar fi apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Braşovenii lui Şumudică, ameninţaţi de perspectiva intrării în zona retrogradării, au părut mult mai proaspeţi şi au avut cele mai mari ocazii. La una dintre ele, macedoneanul Ilijoski a centrat perfect pentru Buga, care a înscris singurul gol al meciului în chiar ultimul minut al primei reprize.

„Aşa cum am declarat mai demult, atunci când va veni înfrângerea îmi asum acest lucru. E vina mea că am pierdut. Suntem şi noi oameni şi ni se putea întâmpla oricând. M-a deranjat, însă, atitudinea oaspeţilor care, încă de la începutul meciului, au stat numai pe jos şi nu cred că era nevoie să facă asta pentru a câştiga", a declarat Inacio la conferinţa de presă de după meci.

Sânmărtean s-a certat cu Inacio

Vedea Vasluiului, Lucian Sânmărtean, nu a evoluat decât o singură repriză în partida cu Braşovul, el fiind schimbat la pauză de tehnicianul portughez. Mijlocaşul galben-verzilor a fost anunţat de această decizie exact cu câteva secunde înainte de a începe repriza a doua şi a răbufnit. El a avut un schimb dur de replici cu Inacio, iar în drum spre vestiar şi-a aruncat tricoul.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite