FC Vaslui-Dunărea Galaţi 4-1. Noroc de vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins Dunărea Galaţi cu scorul de 4-1.

Prima repriză a fost enervant de echilibrată pentru suporterii vasluieni care au trăit jocul la intensitate maximă. Ratarea lui Papp din minutul 2 cu poarta goală, dar şi lobul lui Neagu peste portarul Pîrvu, l-au exasperat pe Hizo. Minutul 19 avea să cadă ca un trăsnet peste suflarea galben-verde, după ce oaspeţii au reuşit deschiderea scorului prin Radu Chelaru. Minutul 38 i-a mai liniştit pe vasluieni după ce Wesley a reuşit egalarea transformând o centrare de-a lui Buhăescu. Acelaşi Wesley ratează singur cu portarul în ultimul minut al reprizei, după ce gălăţenii îşi puteau mări avantajul în minutul 39.

În partea a doua a jocului, Hizo îi bagă la luptă pe Sânmărtean şi Adailton în locul lui Zmeu şi Buhăescu şi, după doar 10 minute, mijlocaşul de naţională al Vasluiului îl serveşte perfect pe Neagu care înscrie pentru 2-1. Cealaltă vedetă, brazilianul Adailton, înscrie pentru 3-1 cu un lob perfect, pentru ca 13 minute mai târziu, tot el să stabilească scorul final al partidei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite