FC Vaslui-CS Turnu Severin 2-1. Napoli: „Arbitrul ne-a furat un punct!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul gol a fost înscris de Marius Niculae
Primul gol a fost înscris de Marius Niculae

FC Vaslui a reuşit în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I să învingă pe teren propriu pe CS Turnu Severin cu scorul de 2-1, revenind, astfel, la 4 puncte de liderul campionatului.

Cu toate că meciul se anunţa a fi extrem de uşor pentru băieţii lui Şumudică, Turnu Severin s-a dovedit a fi o nucă tare.

Timp de 80 de minute, Sânmărtean şi compania au reuşit să îi enerveze la culme pe fanii galben-verzilor care nu mai suportau umilinţa prin care favoriţii lor treceau pe teren propriu.

Spiritele s-au mai calmat în minutul 76, când Marius Niculae a deschis scorul după o pasă primită de la Sburlea.

Moutinho de la oaspeţi a reuşit egalarea în minutul 89, în urma unei execuţii libere înşelătoare.

Golul victoriei vasluienilor a fost marcat de senegalezul Ousmane N'Doye, în minutul 90+2, în urma unei faze controversate la care oaspeţii au cerut fault în atac.

„Sunt dezamăgit de arbitraj. Băieţii au jucat foarte bine astăzi, meritau un punct. Arbitru n-a văzut un fault clar, ne-a furat un punct. Pe mine m-a eliminat că am protestat, incredibil! Sunt mîndru de băieţii mei, dar nu se poate aşa ceva. Nu se poate să existe un asemenea arbitraj! Vasluiul n-a făcut nimic, nu ne-a fost cu nimic superioară!"- Nicolo Napoli.

„Acesta a fost cel mai slab meci pe care l-a făcut echipa de când sunt aici. Îmi asum toată responsabilitatea pentru această evoluţie. Suporterii ne-au apostrofat pe bună dreptate, nu am ce să zic. Până la urmă, sunt trei puncte câştigate muncit care mai intră în tolba noastră"- Marius Şumudică.

Echipele de start:
FC Vaslui: D. Coman - Milanov, Celeban, Varela, Sălăgeanu - N'Doye - N. Stanciu, Sînmărtean, Antal - Sburlea, M. Niculae
Rezerve: Straton, Dias, Caue, Tukura, Cînu, Charalambous, Varga

CS Severin: A. Marinescu - Mitici, Bălău, Dandea, Giurgiu - Buleică, Golici, Olah, Al. Zaharia - Abba, Moutinho
Rezerve: Iordan, D. Pătraşcu, Gugu, Thomas, Neacşa, Vancea, Durimel

Goluri: M. Niculae 78, NDoye 90+2 / Moutinho 88

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite