FC Vaslui-Astra Ploiesti 2-1. Porumboiu s-a luat de Dinu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

FC Vaslui a câștigat cu 2-1 (0-1), aseară, pe teren propriu, meciul cu Astra, contând pentru etapa a 28-a din Liga 1 la fotbal. Elevii lui Augusto Inacio au egalat la puncte (52) pe CFR Cluj și Dinamo în fruntea clasamentului.

Astra a deschis scorul prin brazilianul William de Amorim (min. 32), care a profitat de o eroare a portarului Milan Borjan. Ploieștenii au dominat, de altfel, prima repriză.

Echipa lui Adrian Porumboiu a revenit și a egalat după pauză, prin Ousmane N'Doye (min. 55).

Golul care urcă pe FC Vaslui în fruntea clasamentului a fost reușit de Marius Constantin (min. 85), aflat la prima reușită de când joacă pentru echipa moldavă.

Astra, care nu pierduse de când a fost preluată de Mircea Rednic, a rămas în 10 oameni în minutul 64, când Bogdan Pătraşcu a fost eliminat.

La finalul partidei, Dinu Gheorghe a acuzat arbitrajul despre care a spus că a fluierat într-o singură direcţie. De cealaltă parte, Adrian Porumboiu i-a rîspuns: „Dacă aşa a spus domnul Dinu Gheorghe înseamnă că nu mai ştie fotbal. Nu zic, a mai greşit în unele faze, dar pe noi ne*a dezanvantajat, nu pe ei“.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite