Evită un nou dezastru?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi pentru al patrulea an consecutiv în cupele europene, elevii lui Viorel Hizo încearcă să obţină, în premieră, calificarea în grupele unei competiţii continentale. În sezonul 2008-2009, galben-verzii au fost eliminaţi în primul tur al Cupei UEFA de Slavia Praga.

În sezonul 2009-2010, echipa lui Porumboiu a pierdut „dubla" cu AEK Atena din play-offul Ligii Europa, iar, în urmă cu un an, Wesley şi compania au fost scoşi din competiţie, tot în faza play-offului, de către Lille OSC. „E greu! Din echipa cu care am terminat campionatul trecut, acum ne lipsesc opt jucători. Nu se compară acest meci cu cel de la Chiajna, iar Sionko nu e Bălţoi", a declarat antrenorul Viorel Hizo. În cazul în care se vor califica în grupele Ligii Europa, patronul Porumboiu le va mări contractele jucătorilor cu 50%.

Sparta vine cu „doi moşi"

Din lotul Spartei Praga fac parte şi foştii internaţionali cehi, Jaromir Blazek (39 de ani) şi Tomas Repka (37 de ani. Partida din această seară se va juca pe Stadionul „Ceahlăul" din Piatra Neamţ întrucât arena de la Vaslui nu e omologată de forul european.

Despre Sparta Praga

- Internaţionalul ceh Jiri Jarosik nu a făcut deplasarea la Piatra-Neamţ, fiind încă în urmă cu pregătirea.
- Este liderul la zi în campionatul Cehiei, având trei victorii în trei runde.
- Antrenorul Martin Hasek, asistentul managerului Chovanec, a declarat că meciul amical cu FC Vaslui (1-1) disputat în această vară nu poate fi edificator cu privire la adevărata valoare a celor două echipe.

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite