Emoţii pentru 3.800 de elevi vasluieni. Astăzi susţin prima probă la BAC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Examenul de bacalaureat începe astăzi cu proba competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Competenţele la această probă vor fi testate până pe 8 iunie.

În perioada 8-10 iunie se va desfăşura proba B, respectiv evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, iar între 10 şi 17 iunie elevii vor susţine proba de competenţe digitale, urmând ca între 20 şi 23 iunie să le fie testate abilităţile de exprimare într-o limbă străină.


Probele scrise încep pe data de 27 iunie cu Limba şi literatura română, urmată de proba la limba maternă pe 28 iunie, proba obligatorie a profilului pe 29 iunie şi proba la alegere a profilului şi specializării pe 1 iulie. 


Pe 3 iulie se vor afişa rezultatele, iar în urma contestaţiilor depuse pe 4 iulie, rezultatele finale se vor afişa pe 8 iulie.


La examenul de anul acesta s-au înscris 3.776 de elevi vasluieni.  Dintre aceştia, mai puțin de 50 sunt absolvenți din promotiile anterioare, care fie nu au promovat examenul anul trecut, fie nu s-au înscris la BAC.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite