Elicopterul SMURD, trimis de la Iaşi la Vaslui pentru o tânără care a încercat să se sinucidă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii SMURD au intervenit  aseară la un caz din comuna vasluiană Ghergheşti, sat Soci. Aceştia au fost solicitaţi să transporte o tânără de 22 de ani care a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Ora 13:00 Pacienta a murit aseară, în jurul orei 22:00, ea fiind internată la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu“ din Iași. „Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a fost anunțat aseară de decesul femeii. Am dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea exactă a decesului“, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tânăra, care a încercat să se sinucidă, a fost adusă de la Vaslui la Iaşi în comă profundă. Din spusele martorilor, ea a fost găsită spânzurată chiar de părinții ei. Tatăl i-a tăiat imediat frangia și a sunat la 112 pentru a cere ajutorul. „Echipajul nostru s-a chinuit mai bine de jumătate de oră să o resusciteze pe pacientă, dar important e că a reușit. Noi am solicitat ajutorul colegilor de la SMURD pentru a o trimite pe tânără la un spital din Iași", ne-a spus Ana Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

„Prognosticul este rezervat. Tânăra a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi", a anunţat Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Regional.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite