Elevii lui Gugleș merg la baraj/ HC Vaslui-Poli Iași (33-28)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HC Vaslui a reușit să se califice la barajul de promovare spre Liga Națională după ce a învins rivala Poli Iași cu scorul de 33-28 (17-13).

Elevii antrenați de Liviu Gugleș și Laurențiu Cozma au reușit să îi facă fericiți pe iubitorii handbalului din Vaslui, după ce au reușit o victorie mare în fața studenților de la Iași. Mai mult, calificarea a fost obținută și cu ajutorul sucevenilor de la CSU care au învins-o pe teren propriu pe Universitatea Galați, tot cu 33-28, apărându-și corect șansele în acest meci.

„Am crezut în șansa noastră. Astăzi (n.r. ieri), Dumnezeu a fost vasluian. Vreau să le mulțumesc și celor de la Suceava pentru că și-au apărat corect șansele. Vreau să ridic pălăria în fața lor pentru că au fost corecți până la capăt. Sunt fericit și aș vrea să le mulțumesc și băieților pentru evoluțiile lor de-a lungul campionatului", a declarat tehnicianul Liviu Gugleș la finalul partidei cu Poli Iași.

Barajul de promovare se va disputa în dublă manșă la Turnu Severin, HC Vaslui urmând a întâlni pe Petrolul Ploiești. Jocurile se vor disputa pe 26 și 27 mai.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite