Elevă la un liceu din Vaslui care susţinea bacalaureatul, dată dispărută de către părinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O elevă din localitatea vasluiană Bursuci, care a terminat în acest an liceul şi susţinea examenul de bacalaureat, a fost dată dispărută la Poliţie de către părinţi, după ce a plecat de la domiciliu spre liceu cu autobuzul pentru a vedea când este programată pentru susţinerea competenţelor digitale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, adolescenta, în vârstă de 19 ani, a dispărut în urmă cu aproape două săptămâni, fără să mai fi dat vreun semn de viaţă părinţilor sau cunoscuţilor, transmite Mediafax.

În declaraţia dată la Poliţie, tatăl elevei susţine că fiica lui s-a urcat într-un autobuz din Bursuci, localitatea de domiciliu, cu intenţia de a ajunge la Colegiul Tehnic "Marcel Guguianu" Zorleni pentru a se interesa când este programată pentru susţinerea probelor de competenţe digitale.

De atunci, telefonul adolescentei s-a închis astfel încât fata nu a mai putut fi contactată de nimeni.

„Din cercetările desfăşurate până acum de poliţişti, reiese că adolescenta nu era cunoscută cu probleme familiale sau de altă natură. Lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui desfăşoară în continuare activităţi specifice pentru identificarea persoanei dispărute şi aducerii la cunoştinţă acesteia că este căutată de părinţi", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În cazul în care va fi găsită, adolescenta nu va putea fi obligată să revină la domiciliu dacă nu doreşte acest lucru, susţin poliţiştii vasluieni, având în vedere că este majoră şi, implicit, este responsabilă de ceea ce face.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite