Elev bătut crunt de un profesor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev în vârstă de 12 ani din localitatea vasluiană Şerboteşti a ajuns, ieri, la Spitalul de Urgenţă din Vaslui după ce a fost lovit de un profesor în timp ce se afla la şcoală.

Copilul a fost transportat cu ambulanţa la spital acuzând dureri în zona abdominală şi în zona capului.  Echipajul de la salvare l-a găsit pe acesta plin de sânge, iar când medicii l-au întrebat ce a păţit, el le-a spus acestora că a fost lovit cu pumnul de un profesor.

„Copilul acuza dureri în zona abdominală şi în zona capului şi a fost preluat de la Şerboteşti şi dus la Spitalul de Urgenţă Vaslui. A spus că a fost lovit cu pumnul", a declarat Aurora Popa, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

Conducerea şcolii a deschis o anchetă

„Am fost anunţată de o colegă din şcoală că un elev a fost preluat cu ambulanţa. Se pare că acel copil a fost lovit la nas. Din ce povestesc elevii nu reiese clar dacă profesorul l-a lovit sau nu. Noi am demarat o anchetă în interiorul şcolii pe acest caz şi vom lua măsurile care se impun. Vom discuta cu toţi elevii din clasă, cu profesorul respectiv şi cu părinţii elevului care a fost dus la spital. Unii elevi au povestit că profesorul i-a dat doar o palmă, el s-a ferit şi s-a lovit la nas. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat şi tocmai din această cauză vom analiza problema şi vom lua măsurile care se impun în măsura în care se va demonstra că profesorul este vinovat", a declarat Iuliana Teslariu, directorul şcolii generale Şerboteşti.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite