EXCLUSIV Ea este femeia care a abandonat-o pe fetiţa fără mâini şi picioare în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul" şi „ADS" reiau în această săptămână povestea micuţei Delia Ayana, o copilă care s-a născut fără mâini şi picioare şi care a fost abandonată de propria mamă în spital.

După ce a văzut că fetiţa sa a venit pe lume cu o malformaţie foarte gravă, Eugenie Proca (22 de ani) a decis că e mai bine să o lase în grija statului. Copila sa, care acum a ajuns la aproape 5 luni de viaţă, a stat o perioadă la Spitalul de Copii din Bârlad, iar în prezent se află internată într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Bârlad, acolo unde are parte de tratament securizat.

De când şi-a lăsat fetiţa în voia sorţii şi până acum, Eugenia Proca nu a vizitat-o niciodată şi nici nu a dat un telefon pentru a se interesa de soarta ei. Originară din comuna Berezeni, femeia se pare că în prezent ar locui în concubinaj cu un bărbat din municipiul Huşi.

Cumpără mâine săptămânalul „ADS Vaslui" pentru a afla povestea incredibilă a unei copile bătută de soartă. Vei afla ce mai face Delia în prezent, cine are grijă de ea sau ce şanse mai are ea la o viaţă normală. Săptămânalul „ADS“ poate fi cumpărat de la toate chioşcurile de ziare din Bârlad, Vaslui şi Huşi, la doar 0,9 lei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite