EXCLUSIV O copilă de 13 ani a rămas însărcinată după ce a fost îmbătată şi violată de un bătrân de 63 de ani! - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz şocant petrecut într-un sat din apropierea Bârladului. Violeta, o adolescentă de doar 13 ani, a rămas însărcinată după ce a fost abuzată sexuală în mod repetat de un vecin în vârstă de  63 de ani.

Cazul a ieşit la iveală în urmă cu puţin timp, atunci când mama fetei a văzut că fiica sa creşte în greutate. Copila, în vârstă de doar 13 ani, a fost abuzată sexual de un vecin de 63 de ani, în apropierea Sărbătorilor Pascale. Violeta povesteşte că vecinul său a batjocorit-o de patru ori, însă că i-a fost frică să povestească părinţilor.

Vecinul o urmărea de câte ori se ducea la apă, pentru că fântana la care mergea este exact lângă locuinţa sa. Ar trebui să stea la puşcărie toată viaţa pentru ce i-a făcut fetei mele. Astfel de oameni nu au ce căuta în libertate", ne-a spus Ilona Aldea, mama copilei (foto stânga).

image

Grozăvia s-a petrecut în comuna Coroieşti, acolo unde toţi vecinii vorbesc despre fapta nesăbuită făcută de Hristache Badiu.

Bărbatul spune că a fost provocat de copilă

De abia când fata a dat semne vizibile că este însărcinată, mama şi-a dat seamă că e ceva în neregulă cu ea. Atunci a aflat ce s-a întâmplat. Fata a mers la un medic ginecolog din Bârlad, care a confirmat că adolescenta este însărcinată.

Copila povesteşte cu ruşine ce i s-a întâmplat: „M-a chemat la el şi m-a violat. Mi-a fost frică să le spun părinţilor", ne-a spus Violeta.

Cazul a intrat în atenţia asistenţilor sociali din cadrul Primăriei Coroieşti, care încearcă acum să o consilieze pe adolescentă.

„Fetiţa susţine că a fost violată de un vecin. Ea spune că nu a putut pleca atunci când a fost chemată la el acasă pentru că ţinea uşa încuiată. Tot din spusele ei, reiese că prima dată când a fost violată a fost înainte de Paşte. Atunci, a chemat-o la el acasă, i-a dat un pahar de bere şi şi-a bătut joc de ea. Ulterior, a mai fost abuzată sexual de patru ori", ne-a spus Lenuţa Gîlea, asistent social în comuna Coroieşti.

image

(Click pe colaj pentru a vedea locuinţa în care adolescenta a fost abuzată sexual)

La rândul său, Hristache Badiu, recunoaşte că întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta, însă spune că a fost provocat.

„O găseam în casă dezbrăcată. Am rezistat de câteva ori, însă nici eu nu sunt de piatră", ne-a spus bătrânul.

image

De ruşine, Hristache Badiu a refuzat să iasă din casă. A discutat cu cu reporterul „Adevărul“ de la distanţă şi când a văzut aparatul foto a evitat să fie pozat.

Vecinii: „Ar trebui tras în ţeapă"

Vecinii lui Badiu dezaprobă total fapta bătrânului şi nu înţeleg cum de acesta se află încă în libertate.

„Pentru ce a făcut, ar trebui tras în ţeapă. Am şi eu copii şi nici nu vreau să mă gândesc prin ce trece familia în aceste momente", ne-a spus un localnic din Coroieşti.

image

(Click pe colaj pentru a vedea mai multe fotografii cu violeta şi cu locuinţa în care aceasta locuieşte)

Pe fir au intrat şi poliţiştii, care au deschis o anchetă. „Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infacţiunii de sex cu un minor. Cazul este în derulare", ne-au spus reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite